Thursday, 8 December 2011

FaMily HoLiDaY -- Penang Maliii

[26/11/11 - 28/11/11]

Hye korang.. da hampir 2 mgu lebih ak x update blog ni.. haha.. ni sume gara2 busy dgn FYP yg jd igauan sume dak2 1 batch ak.. Tp dlm kesibukan berFYP tu, family ak sempat lagi ajk g bercuti ke Pulau Pinang.. Kami 1 family x penah lg ke sana bersama2.. Last ak g Penang dgn Ex- Gf ak.. hak3.. Btw, even plan holiday ni di rancang last minute, tp Alhamdulillah,sumenye berjalan lancar n kami heppy sgt2 ..kami g sana nek DAU kesayanganku sbb kete parents tgl kat UTP jer,abah ak malas drive.. hee~~ ni ada a few pics yg sempat ak amik masa kat sana.. 

Seri Iskandar,Perak--> Terminal Ferri--> Batu Feringgi--> Georgetown -->Bukit Bendera--> Komtar -->Penang Bridge --> Taiping --> Seri Iskandar,Perak

(Route Perjalanan Kami)

(Terminal Feri)

(Berbaris tgu "turn" nek feri)

(DAU 1st time nek feri)

(Abah,Ma,Teqah,Iba,Qees)

(Dlm lift hotel Grand Paradise)

(Peta Georgetown)

(Bukit Bendera)

(Kat atas Bukit Bendera)

(Tasik Taiping-- Baru lepas makan durian)


(Cendol & ABC Taiping)

(Masjid UTP)

P/S : jln2 kat penang best tp yg paling ak x suka sbb susah nk cari parking kat sana.. kepada 2 org lg adik ku (Yatt n Yong) jgn jeles yer korang x dapat ikut.. keh3.. 

1 comment:

EiraHoneyForever said...

MR Q...join boley..haha

ps--->> sempt ag mntion EX dye..huhuhu