Friday, 30 December 2011

~~ Farewell Dinner Geng CVE 07 ~~



Salam & Hye korang.. 

Last night, dak2 1 course ak (Civil Engineering Jan 07) adakan "Farewell Dinner" sebagai tanda kenang kenangan sebelum kami berpisah x lama lagi.. InsyaALLAH, lps final exam awl bln 1 nt, masing2 akan bawa haluan masing di alam kerjaya/postgrad study.. 

Organizer da rancang event ni hampir sebulan lepas & ianya memang ternyata "Success" !! ..

Ni ada sedikit info pasal dinner ni ..


Tema : RETRO 
Venue : Hotel Tower Regency Ipoh
Menu : Lasagna, Sotong, Ikan, Lamb, Sup ketam, Mee Kari , 
ABC,Kuih,Koktail, etc
(makanan mmg Superb !! puas hati mkn..)

Ni ada sedikit pic yg sempat kami amik .. 
(masing2 menggayakan pakaian retro yg comel2 blako)













                                             

                  (Best Custom -- King & Queen)                       








Aktiviti2 mlm ni mmg sgt best.. gelak ketawa x henti2 .. seriously ak rasa seronok sgt2 pada mlm ni.. mmg nice lah dinner nii.. 

Tapi bila majlis hampir tamat, tiba2 ak rasa nk nitis air mata.. bkn sbb masuk habuk tapi rasa sebak sbb lepas ni akn berpisah da (nasib bek pakai cermin mata hitam so x la kantoi).. keh3..

 Maybe lps ni nk jmpa pun susah da.. 5 tahun kami bersama, suka duka, riang ria kami lalui bersama2... 

Betul org ckp, tiap  pertemuan akan ada perpisahan, ak harap semoga kenangan suka duka sepanjang kita belajar sama2 5 tahun ni akan tersemat dlm hati & ingatan sume.. 

Thanks kepada Organizer & sume yg datang memeriahkan, kepada yg x dpt datang, maybe kita akn ada peluang beriang ria di lain hari..

(^_^)

::Geng CVE 07 ::

Shafiq,Amin,Bobo,Khafif,Jo,Reza,Apek,Simen,Abert,Babad,Azrie,Aiman,Yid,Pirdaus,Frem,Meer,Hafizi,Awang,Waq,Augustin,Witton,Khoo,Acap,Spawn,Shawn,Seek Guan,Charles,Ozie

Dayang,Hanna,Paen,Maer,Nasuha,Sakinah,Ida Misran,Nadiah,Hidayah Zahari,Sara,Alia,Anis,Ida Ngah,Pipah, Diyani,Fatin,Aisyah, Karen,Seok Yee.


P/S : thanks kwn2 for d awards :
Best Custom(King) + Most Nicknamed

2 comments:

kasutburok said...

patut tgok mata merah blk tu.haha

sabry oppa said...

i follow you.. follow me back okey...
nice entry n blog yg superb!
ni link blog saye..
http://sabryoppa.blogspot.com/
http://shaberry92.blogspot.com/
kalau boleh follow lah 22 blog...
nice to meet you..
jangan sombong-sombong okey...
thank you...