Tuesday, 20 September 2011

::1st EntrY dari KoTak HaTiKu::

19/9/11

Tarikh keramat nihh.. 

Nak tau sbb per? sbb pada hari ni la aku baca 1 blog kwn aq ni.. 

bila usha2 blog dia, terdetik kat hati aku nak ada blog sendiri ..

Ape lagi, trs la aku tanya kwn aq tuh, senang x nak wat blog ??

"Senang jer" jawapnyeer..

Hah.. ape lagi trs dgn x malunya aku ni minta dia tlg watkan 1 blog.. 

Dia pun tgh free n excited nk tgk aku ada blog, dgn pantasnye dia stuju n soh aku fikir2 kan nama blog aku..

Nah, part ni yg susah skit sbb aku ni jenis x kreatif skit.. dekat setengah jam kami discuss beb !!! kehkeh ..

Last2, kwn aku cadangkn la nama "Kotak Hati" , tapi bnyk lak blog sama nama.. 

Jeng..Jeng..Jeng.. dpt 1 idea.. kasi improve skit nama tuh..

"Ceritera Kotak Hatiku"

Nice laaa.. da settle 1 masalah.. 

Aku rasa nama ni sesuai sbb mmg aku akn luahkan & cerite ape yg aku lalui n aku rasa sepanjang hidup aku kat dlm blog ni.. termasuk jgk ape yg terbuku kat dalam hati aku .. kehkeh

Alang2 di 1st entry ni, aku nk ucapkan "Terima Kasih" / "Thanxx" /"Toche Thoce" / "धन्यवाद" kat kwn aku 2 org ni :

- Cik Cunyo & En Farid -

Cik Cunyo tlg aku create blog ni , En Farid plak tlg aku wat header blog ni.. Mereka la supporter2 terawal aku .. 

K arr , panjang plak celoteh aku ni,padahal br 1st post je pon..heeee

chaw2~~

Wait for d next post !! yeahhhh~~  (^_^)



2 comments:

Fain HKA said...

yid, tlg wt header utk blog aku gk plisss..

FiQQ said...

Fain : kena blnje yid mkn tu.. kehkeh