Tuesday, 27 September 2011

Club "Single Trend Skang"

Hye korang..


Last sem,dgn x sengajanya ada sorang kwn ak selalu kuarkn 1 ayt bila kami bncg pasal member2 yg tgh single tu..

"Single trend skang" ..

bila ckp pasal awek2 ker, dia slalu jer sebut "alaa..leks laa,xde awek xpe,single trend skang"..

ak pun x sure la dr mana dia bole pikir ayt tuh..

beberapa hr lps,kwn ak yg slalu sebut perkataan tu da jmpa jodoh baru dia.. haha.. btw 

~~TAHNIAH/CONGRATZZ~~

So ape lg,ak n member2 len dgn pantas announced yg dia da kuar club kami tu(xsure lak bila club ni tubuh)..

ada 1 member ak lantik diri dia sndri jd pengerusi club "Single Trend Skang" ..

Ak sbgai commitee,support la pengerusi tu..

Tp mana bole kn nk sng2 kuar club? at least kena la wat party ker kan??

Tp member ak yg kuar club tu sgp belanja teh o ais jer, but its ok la kn?? heee..

Btw, club ni masih baru lg,in da FUTURE, ak hrp2 committee club ni akn makin berkurang la..


Sbb kalau makin berkurang tu means makin ramai la kn jmpa "kebahgiaan" masing2 kan?? thats a good news kan?? (^_^)

"Single Trend Skang" YES or No??~~ hee~~

(P/S: sorry kalu ayt berterabur skit sbb ak x tau ape isi sbnr nk gtau.. haha.. sorry)


9 comments:

Liew said...

ko rilek je mat lang, single trendy lg skang... hahaha

Anonymous said...

kami single tp kami hot~~ kah3

FiQQ said...

liew : haha.. ahhh, ko da kuar club,syuh2.. kehkeh

frem said...

aku single tapi byk simpanan.. camne tu. bole diterima masuk kelab gak ke?

FiQQ said...

frem : bole2.. asl single,sume bole masuk.. ko nk department pe frem?? haha

azurin ramli said...

okay,aku nak join da club! wakaka :p

EiraHoneyForever said...

join da club boleh?? haha :)

FiQQ said...

azurin & eirahoneyforver : welcome to the club .. heee~~

albert sebel said...

yes..ni dr office president club...sume leh msk club secare otomatik..tp syarat2nye mesti single..SINGLE TU TREND...