Saturday, 24 September 2011

Eppy Graduation Day to my Frens~~




Hye.. Entry ni ak wat khas untuk wish member2 ak yg dah graduate dari Universiti masing2..
Kepada senior ak di UTP, wish korang sumer ALL d BEST for ur future .. x lupa jgk kat member2 ak yg berada di UKM,UTM,USM n etc, mana2 yg kenal ak tuh, Congratzz la sbb da graduate yer..





P/S: pada member ak yg kat UKM(Din,Lieya,Nisa),sorry x dpt g convo korang, ada a few technical pblm.. sorry yerr.. 

3 comments:

faten izzatie said...

hyee fiq. i dh fllow your blog. thanks ya. bru buat blog? keep it up! selamat bknalan ya :)

FiQQ said...

Faten izzatie : yup, baru jer buat blog ni, umur x smpai 1 mgu lg.. hehe.. btw thanx sbb sudi follow.. =)

Anniesa Sophillea said...

heheh tq fiq!!!! =)